preloader

Wie fotografeert...en wát precies?

Je kunt bij mij terecht voor foto's van je feest, je familie en vrienden tot aan je school of bedrijf.

Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Jeannette Nederlof-Besemer

Achtergrond

Van Tekstlokaal naar Fotolokaal

In 2016 ben ik vanuit het onderwijs gestart met Tekstlokaal als (web)tekstschrijver en redacteur.
Naast taal heb ik nog een grote liefde: fotografie. Ik richt me sinds 2022 volledig op fotografie met Fotolokaal.

Fotoshoots voor allerlei gelegenheden maar ook 'Werk aan de Muur'.

Ik wil niet 'toevallig' een mooie foto maken, maar daar zelf grip op hebben. Dan moet je ook meters maken: fotografie van landschappen, flora, fauna, documentairefotografie en verschillende fotoshoots. Ik hou van die diversiteit.

Om mezelf te ontwikkelen als fotograaf heb ik, naast fotoworkshops over verschillende disciplines, de basisopleiding van de Fotovakschool in Rotterdam met succes afgerond. Daarna ben ik verdergegaan op de Rotterdamse Fotografieschool. Een heel fijne school waar ik mezelf kan blijven uitdagen met thematische fotoseries.

Kijk gerust eens rond, ook op mijn Instagrampagina's.

Voor een mooi werk aan de muur in huis of op kantoor: @jea.nn.ette.nederlof en voor nog meer voorbeelden van fotoshoots @jea.nn.ettes.fotolokaal.

Ik kijk ernaar uit om iets voor je te kunnen betekenen.

Jeannette

Foto's op de ramen

Hier ben ik best een beetje trots op: foto’s voor op de ramen van een kindcentrum. Herkenbaar voor ouders en kinderen. Het schoolteam is hier erg blij mee omdat het gebouw op deze manier een vrolijke uitstraling krijgt. Ik vond het een feestje om de foto’s te maken.  

Geprint en geplaatst door The Letterfreak in Rotterdam. 

Foto: Philip Besemer