preloader

Wie fotografeert?

Je kunt bij mij terecht voor foto's van schoolkinderen in actie tot bedrijfsfoto's en familieshoots. Een mooi beeld voor thuis aan de wand of op kantoor; keus genoeg. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Jeannette Nederlof-Besemer

Achtergrond

In 2016 ben ik vanuit het onderwijs gestart met Tekstlokaal als (web)tekstschrijver en redacteur. Naast de passie voor alles wat over teksten gaat heb ik nog een grote liefde: fotografie.
Ik heb deze passie in 2022 kunnen vastleggen in het ‘zusje’ van Tekstlokaal: Fotolokaal.
Ik wil niet 'toevallig' een mooie foto maken, maar daar zelf grip op hebben. Dan moet je ook meters maken: fotografie van landschappen, flora, fauna, documentairefotografie en verschillende fotoshoots. Ik hou van die diversiteit.

Ik heb veel fotoworkshops gevolgd om mezelf te ontwikkelen als fotograaf, nieuwsgierig naar verschillende technieken. In 2021 heb ik me om die reden nog verder verdiept in de techniek en mogelijkheden van fotografie. Ik heb de basisopleiding van de Fotovakschool in Rotterdam met succes afgerond en ben daarna verdergegaan op de Rotterdamse Fotografieschool. Daar maak ik thematische fotoseries.

Altijd op zoek naar het juiste 'klikmoment'.

Foto's op de ramen

Hier ben ik best een beetje trots op: foto’s voor op de ramen van een kindcentrum. Herkenbaar voor ouders en kinderen. Het schoolteam is hier erg blij mee omdat het gebouw op deze manier een vrolijke uitstraling krijgt. Ik vond het een feestje om de foto’s te maken.  

Geprint en geplaatst door The Letterfreak in Rotterdam. 

Fotolokaal is het zusje van Tekstlokaal. 
Voor copyright en tekstredactie.

Foto: Philip Besemer