preloader

Wie fotografeert...en wát precies?

Je kijkt in de lens van Jeannette Nederlof-Besemer

Je kunt bij mij terecht voor foto's van je school, je bedrijf tot je familie.

En zeker ook voor een mooi beeld voor thuis aan de wand of op kantoor; keus genoeg. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Achtergrond

In 2016 ben ik vanuit het onderwijs gestart met Tekstlokaal als (web)tekstschrijver en redacteur. Naast de passie voor alles wat over teksten gaat heb ik nog een grote liefde: fotografie.
Ik heb deze passie in 2022 kunnen vastleggen in het ‘zusje’ van Tekstlokaal: Fotolokaal.
Ik wil niet 'toevallig' een mooie foto maken, maar daar zelf grip op hebben. Dan moet je ook meters maken: fotografie van landschappen, flora, fauna, documentairefotografie en verschillende fotoshoots. Ik hou van die diversiteit.

Om mezelf te ontwikkelen als fotograaf heb ik, naast fotoworkshops over verschillende disciplines, de basisopleiding van de Fotovakschool in Rotterdam met succes afgerond. Daarna ben ik verdergegaan op de Rotterdamse Fotografieschool. Een heel fijne school waar ik mezelf kan blijven uitdagen met thematische fotoseries.

Altijd op zoek naar het juiste 'klikmoment'.

Foto's op de ramen

Hier ben ik best een beetje trots op: foto’s voor op de ramen van een kindcentrum. Herkenbaar voor ouders en kinderen. Het schoolteam is hier erg blij mee omdat het gebouw op deze manier een vrolijke uitstraling krijgt. Ik vond het een feestje om de foto’s te maken.  

Geprint en geplaatst door The Letterfreak in Rotterdam. 

Fotolokaal is het zusje van Tekstlokaal. 
Voor copyright en tekstredactie.

Foto: Philip Besemer